YEMEKLİ BİLARDO MASALARIMIZ İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR

YEMEKLİ BİLARDO MASALARIMIZ İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR

SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN EN ÇOK SORMUŞ OLDUĞU YEMEKLİ BİLARDO MASALARIMIZ HAKKINDA Kİ SORULARI AŞAĞIDA SORU ve CEVAPLARI İLE DİKKATİNİZE SUNARIZ.

Soru 1 - Sadece Yemekli Bilardo Masalarında zemin de mermer yerine kullanılan malzeme oyun kalitesinde değişiklik gösteriyor mu ?

Cevap 1 - Yemekli Bilardo Masalarımızda zemin de mermer kullansaydık masa çok ağır olacak ve 1mm dahi oynamasından dolayı bilardolu yemek masanızın terazisi bozulacaktı . Yemek masasının hafif olmasını sağlamak amaçlı Ar-Ge'miz de geliştridiğimiz, Uludağ ünv. de testini yaptırdığımız özel malzeme kullanılmaktadır. Bilardo oynarken kesinlikle oyun kalitesi mermerli bilardo masasında ki gibidir.Amacımız hem masanızın hafif olması hem de oyun kalitesinden ödün verilmemesidir.

Soru 2 - Yemekli Bilardo Masalarının ağırlığı nedir ?

Cevap 2 - 130kg ile masanın ölçüsüne göre değişmektedir.

Soru 3 - Bilardolu Yemek Masası teraziye alınıyor mu alınıyorsa nasıl ?

Cevap 3 - Bilardolu Yemek Masalarımızın ayaklarında gizli kriko sistemi bulunmaktadır ve ayaklarından teraziye alınmaktadır.

Soru 4 - Yemekten sonra Bilardo oynarken masanın menteşeli kapakları yanlara doğru açıldığında oyun sırasında ayaklarımız masa kapaklarına çarpıyor mu ve bilardo oynayan kişiyi rahatsız ediyor mu ?

Cevap 4 - Yemekten sonra bilardo oyununa geçildiğinde kapakların yanlara doğru açık olması oyuncuyu hiçbir şekilde rahatsız etmemektedir. Yemekli Bilardo Masası maç masası büyüklüğünde olmadığından dolayı oyun esnasında masada bilardo topunaa uzanma ihtiyacı olmamaktadır. O yüzden bilardo oynarken bacak hiçbir şekilde kapağa değmemektedir.

Soru 5 - Yemekli Bilardo Masasını bizim mobilyamıza uygun tarz,dizayn ve renkler de üretebiliyor musunuz ?

Cevap 5 - Mobilya renginize uygun yemek masasının ayak ve kapak rengini üretebiliyor ve sizin mobilyanıza uygun bilardo masalarını tasarlayıp üretebiliyoruz.

Soru 6 - Yemekli Bilardo Masalarında çuha seçenekleriniz var mı varsa renkleri nelerdir ?

Cevap 6 - Yemekli Bilardo Masalarımızda çuha rengi seçeneklerimiz mevcuttur. Çuha renklerimiz kırmızı - bordo - mavi - yeşil - gri - füme - siyah

Soru 7 - Bilardolu Yemek Masalarının ölçülerini istediğimiz ölçü de üretebiliyor musunuz ? Ölçüyü biz size verebiliyor muyuz ?

Cevap 7 - Bilardolu Yemek Masalarımızın ölçülerini biz kendi isteğimize göre belirleyemiyoruz . Dünya Bilardo Federasyonunun belirlediği standart ölçüler de yemekli bilardo masalarımız üretilmektedir.

Soru 8 -Yemekli Bilardo Masaları normal bilardo masalarına göre daha küçük bilardo oynarken keyif alınıyor mu ?

Cevap 8 - Nasıl futbol bir halı saha da bir de stadyumda oynanıyor ve her iki yer de oynanılan futboldan oyun keyfi alınıyorsa Yemekli Bilardo Masalarımızda da bilardo keyfini çok rahatça alabilirsiniz. Örneğin Avrupa da 6ft 205x120cm ölçü masalarda gençler arası bilardo turnuvası yapılmaktadır.

Soru 9 - Bilardolu Yemek Masası alırken masanın hem amerikan hem de üçtop bilardo masası olabiliyor mu ?

Cevap 9 - Bilardo masalarımızda üçtop için köşe apartını artık üretmiyor ve siz değerli müşterilerimize tavsiye etmiyoruz . Aynı masa da hem amerikan hem de üçtop bilardo keyfi vermemektedir. Bizim için siz müşterilerimizin memnuniyeti çok önemlidir.